Picture Title Subtitle Hits
   Ahmet Delija   417 
   Azem Bejta   379 
   Bajrami dhe Hata   352 
   Deme Ahmeti   236 
   Hysen Shala   169 
   Isuf Aga   401 
   Kenga e Ajshes   272 
   Kenga e Hikmetes   306 
   Kenga e Kadri Bistrices   353 
   Kenga e Miftar Hasanit   252 
   Kenga e Selman Kadrise   501 
   Kenga e Zagrebit   439 
   Kenge per Komandant Shaqirin   210 
   Krajl Nikolla   259 
   Motra   214 
   Muja dhe Halili   396 
   Muja dhe Halili 1 (Bijte e Sefes)   309 
   Muja dhe Halili 2 (Bijte e Sefes)   210 
   Muse Tahiri   207 
   Ndue Pjetri   108 
   Orteku i Bores   200 
   Oso Kuka   263 
   Rame Alija   148 
   Rane ne mirdite tre kapetana   209 
   Sinan Llapi   152 
   Tahir Meha   309 
   Ura e shejte   316